Inspira al Dau

Dijous passat, el grup barceloní Inspira va encetar el 6è Cicle de músiques tranquil·les a Mataró. Un cicle de concerts en format acúsitc i elèctric, però que es caracteritzen per ser de grups o cantautors que ens presenten unes cançons relaxades i dignes d’escoltar amb una bona copa de vi a la mà i ben asseguts, amb les orelles ben obertes.

Músiques que ens sorprenen i ens toquen la fibra, i exactament és el que van fer Inspira al Dau. Un concert que va deixar al públic sense paraules, encisat amb la seva música i les seves lletres ens va ensenyar que és el món de l’escapisme.

I és que ens presentava el seu darrer treball, ‘Escapistes’ (Amniòtic Records, 2010), una gran delícia de disc i que en directe sona diferent i amb un encant especial. Escoltar al Jordi Lanuza no té preu, fins i tot el més escèptic en surt sorprès.

El cicle continua amb diversos concerts interessants, només cal mirar la programació, dintre de la qual hi podem trobar concerts com el de l’Anna Roig, en Pau Vallvé, Els Pets, els Raydibaum i en Jofre Bardagí entre molts d’altres.

Tranquil·les no és cap sinònim d’aburrides, al contrari, és un sinònim de qualitat i d’elegància.

TEXT i FOTOGRAFIA : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: