“Hoy ganas, tu ganas, ganamos los dos”

El passat divendres 4 de gener, els Delafé y las flores azules van guanyar un Palau de la Música ple, motivat i entregat durant més d’una hora i mitja dins del Festival Mil·lenni. Tots els que hi vam ser van guanyar una nit màgica, plena de bona música i bon rotllo que van fer que una hora i mitja passés volant.

El Palau es va omplir de cançons de l’últim disc com “Hoy”, “Como loco”, “La primavera”, “Eramos”, “Funcionarios Ausentes”, “1984”, “Mejor”, “Espíritu Santo”… i de cançons més antigues com “Pronombres”, “El indio”, “Gigante”, “Muertos”, “La Juani”, “Mar, el poder del mar” i “Enero en la playa”.

La major part del públic es va posar dempeus des del començament del concert i no hi va haver manera de seure, i és que, durant els primers minuts ja estaven fent saltar el Palau amb “Como loco”, “El indio” i “La primavera”. Abans de començar aquesta última van preguntar si hi havia alguna Dolores a la sala, i d’entre el públic de platea va aparèixer la Dolo de Pastora i va cantar aquest tema amb ells.

Més endavant tots ens vam apuntar a ballar la coreografia de “1984” i també ens van regalar “La Juani”, cançó que van fer per la BSO de la pel•lícula ‘Yo soy la Juani’. Cap al final del concert va arribar un dels moments més esperats: “Espíritu Santo”. A mitja cançó van sortir els Castellers de Sants, van clavar 5 pilars de 2 a l’escenari i van ballar el mític “Steady Running” durant aquesta cançó.

Un altre moment màgic del concert va ser el siento lo mismo por ti, el mismo sentimiento por ti“” que va cantar tot el públic emocionat a “Mar, el poder del mar”. Enero en la playa va ser un altre dels temes mítics de la banda que es van reservar per anar tancant aquest concert fantàstic que ningú volia que acabés.

TEXT : Gemma Navarro

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: