Vic solidari

El passat 29 de gener la Sala Pasternak de Vic va acollir un any més un macro concert per a recaptar fons per a l’Associació Sant Tomàs.

La nit solidaria va començar a dos quarts de vuit del vespre amb La Porta dels Somnis que ens venien a presentar el seu darrer treball ‘Aire lliure’ (Discmedi / Gorvijac, 2010) en format acústic. La nit va estar marcada per grups que ens presentaven els seus darrers treballs, apareguts recentment. Una nit plena de bona música, alguns més coneguts que no d’altres.


Havent sopar es van tornar a reprendre el ritme de la música amb els Nuar, tot oferint-nos una bona dosi de pop-rock elegant i ben fet, amb aires frescs i mediterranis. Continuant amb aquesta frescor va pujar a l’escenari en Yacine & The Oriental Groove, per a fer-nos un petit tast del seu recent treball acabat de sortir del forn, ‘Parabòlic’ (Kasba Music, 2011). Cançons d’aires musulmans, cantades en àrab i català, van donar el punt més exòtic de la nit.

‘Per fi potser demà’ (RGB Suports, 2011), és l’altre treball acabat de treure que es va presentar. Els Raydibaum, van saber guanyar-se el públic amb el seu so potent, tot fent una petita degustació d’aquest disc i sense oblidar-se de les seves cançons més conegudes com “Maleeixo el temps”. Pop-rock de molt bon gust per a donar un clar exemple del que és fer bona música.

Els Lexu’s van explicar-nos com és “la vida perfecta” amb una banda completament renovada.

Les ganes de ballar i fer gresca, tot i ser-hi presents al llarg de tota la nit, van esclatar amb la rumba de Rauxa, que va va ser capaç de fer ballar a tota la sala tant una havanera com una cúmbia. I és que els de Sabadell porten la marxa assegurada sempre, i amb ells la rauxa mai s’acaba. Això mateix ho podem aplicar als Very Pomelo, amb els quals es començava a augurar un final ple de festa.

Els encarregats de tancar l’esdeveniment van ser J.M. & Les Oques Grasses i seguidament Les Tietes Queques, dos grups poc coneguts però que van garantitzar un final de festa com ha de ser.

Una nit musical, plena de bons grups i per una molt bona causa.

TEXT i FOTOS : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

One response to “Vic solidari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: