Sidonie, ¿Hacemos un trío?

Abans de tancar-se a composar i crear les cançons del que serà el seu esperat nou disc, el grup barceloní Sidonie ha decidit regalar al seu públic cinc únics concerts de caire bastant exclusiu. Cinc concerts per arreu de l’Estat Espanyol i fent parada a Catalunya el passat 3 i 5 de febrer a Tarragona i Vic.

Tarragona va acollir-los a la Sala Les Golfes, un lloc amb molt d’encant, on la paret del penya-segat que trobem a l’interior del local va ser testimoni del magnífic concert que van oferir. Un concert on van recuperar l’essència més pura i crua dels inicis del grup, quan només eren tres.

Han volgut retornar a aquests inicis convidant-nos a fer un trío tot repassant les cançons dels seus primers treballs, cançons que han anat quedat oblidades durant els seus onze anys de vida. Treure la pols de l’inici per demostrar que encara continuen més vius que mai.

A part de les cançons “Bla, bla, bla”, “Feelin’ Down” i “On the sofa”, també van tocar-ne de més recents com “Fascinado”, “Boheme”, “Giraluna” i “Costa azul”.  Un concert de tu a tu, amb un aforament limitat, que va entregar-se completament al grup i a les seves cançons, tot acabant “incendiant” la sala amb “El incendio”.

Un regal exclusiu de cinc concerts que farà recordar bells temps als seus seguidors, i a d’altres conèixer realment qui és Sidonie i on ens presenten dos temes nous i una versió dels Beatles.

TEXT : Ignasi Arauz

FOTO: Mercè Barrera

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: