Diumenge de BarnaSants

El darrer 30 de gener vam poder gaudir de dos concerts magnífics dins de la programació del BarnaSants, La Beth a l’Auditori Can Barradas de L’Hospitalet del Llobregat, i l’Eduard Canímas a la Luz de Gas, a Barcelona. Una decisió bastant difícil de prendre, ja que estem parlant de dos grans concerts.

La Beth va començar el seu concert amb les caçons del seu darrer disc, tot mostrant-nos les costures i la seva forma de cosir les cançons. Una veu dolça que va encisar a tot el públic, un públic molt crític ja que la major part de la sala eren persones grans.

Mentres la cantant de Súria repassava les seves cançons, a Barcelona, l’Eduard Canímas ens cantava cançons plenes d’amor, d’un amor sagrat, per tal de purificar-nos i deixar fluir la seva música per tots els sentits. Un regal per a les oïdes i les nostres ànimes.

Concert terapèutic és com podríem classificar l’actuació d’en Canímas, on el públic és la base principal, ja que la interactuació és la font de la qual beuen les seves cançons. Com a resposta ens va regalar un seguit d’oracions xamàniques com “uage curu tangra” per a demanar coses bones a la vida.

Tan de bo tots els diumenge fòssin així, fan que es comenci la setmana amb uns altres ulls.

De concerts com aquests, el BarnaSants n’està ple, només cal mirar la seva programació i començar a triar i remenar.

TEXT i FOTOS : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: