Primer aniversari de l’Spotify

Una de les plataformes digitals que ha agafat més força a la xarxa ha estat, sense dubte, l’Spotify. Una plataforma on milers d’usuaris poden escoltar infinitat de discs on-line gratuïtament.

Entre els discs que es poden escoltar hi ha el darrer treball del grup Pastora, ‘Un viaje en noria (U.V.E.N)’ (Sony music / Octubre, 2011). Una part d’aquests usuaris, en concret els que tenen la versió premium van poder gaudir de la festa del primer aniversari de l’Spotify a l’Antiga Fàbrica Damm. La festa va comptar amb un concert dels Pastora que van presentar aquest nou treball.

De la mà de la Dolo i els germans Riba ens van convidar a prendre un viatge còsmic a través d’aquesta nòria que va anar parant per escoltar cada cançó del disc. Així també van fer cançons que han marcat la banda, transformant la Damm en una gran discoteca amb “Mirona”  o el seu reconegudíssim “Lola”.

Una pre-gira que han fet per a donar a conèixer les cançons d’aquest nou disc que va sortir a la venta el passat 24 de gener i que els ha dut per poques localitats. Realment tot un privilegi els que han pogut gaudir d’aquesta mini gira, ara només toca esperar la nova gira deixant-se portar per les cançons que amenitzen aquest viatge en nòria. Una gira que farà parada al Palau de la Música dins del marc del festival Mil·lenni el proper 4 de març.

Cançons que mantenen la pura essència del grup, que transmeten energia i ganes de festa. Lletres i acords que penetren ben endins i et fan entrar en un estat d’eufòria i amb ganes de ballar.

TEXT : Ignasi Arauz

FOTO: Jordi Oset

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: