La llibertat en l’aire

Diumenge passat, La Porta dels Somnis va oferir un petit concert al Dau de Mataró. Una sala que acull setmana rere setmana un seguit de propostes molt interessants en clau acústica. Aquest cop va ser el torn dels de Sant Cugat.

Ens van venir a presentar el seu darrer treball discogràfic ‘Aire Lliure’ (Discmedi / Gorvijac, 2010) en clau acústica, i a on el públic és un factor molt important. La interacció amb els assistents, va fer que es respirés un caliu especial, on el tu a tu es va convertir en una conversa, ells ens explicaven que vol dir aquest aire lliure, i nosaltres ho escoltàvem amb molta atenció.

Un concert per escoltar, per gaudir, per deixar-se portar i per cantar, si se saben les cançons. Tot prenent un bon vinet o una cervesa, o simplement aigua, podem notar com la brisa ens acaricia la cara, com la dolça veu de la Virginia penetra dins nostre, transportant-nos a la terrassa d’un bar “a l’aire lliure, un poble pescador” com el que ells descriuen.

Calor i proximitat en una nit realment freda, ple de cançons noves i de les més conegudes.

TEXT i FOTO : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: