Els Burman Flash ens diuen adéu

Avui, els Burman Flash, han publicat a la seva pàgina web, i en d’altres xarxes socials i d’informació, el següent comunicat, a on anuncien la seva dissolució definitiva, “tancant una etapa per a obrir-ne de noves” tal i com diuen.

Un punt i final que deixarà moltes cançons entre els seus seguidors i amb un recent disc, ‘Jugues…?’ (Gorvijac, 2010) que ha esdevingut el seu comiat com a banda. En el comunicat anuncien un concert de comiat, amb algunes sorpreses, per al pròxim 14 de maig.

“Després de 14 anys, 2 maquetes, 4 discs editats i incomptables concerts, hem decidit posar punt i final a la nostra trajectòria.

Ha arribat el moment de posar fi a una gran etapa, plena de música, vivències i records, i començar nous projectes. Tots estem molt orgullosos del que hem fet com a banda, i sens dubte per tots els qui n’hem format part en algun moment o altre és un dels millors records musicals que tindrem mai. El grup ha esdevingut una part més de les nostres vides, i ara de ben segur ens costarà acostumar-nos a viure el dia a dia sense Burman Flash.

Ha sigut una decisió difícil, perquè ens encanta la música i han sigut molts anys junts, però és evident que tot té un cicle, i creiem que és hora de tancar una etapa per poder-ne obrir de noves.

Volem agraïr públicament a tots els que heu fet possibles aquests 14 anys de carrera musical, als companys d’escenari, mànagers, tècnics, personals de les discogràfiques, premsa, amics i, sobretot, als nostres seguidors.

El comiat definitiu serà aquesta primavera, amb un concert que tindrà lloc a Cassà de la Selva el proper 14 de maig.

Volem que sigui un dia especial, tan per nosaltres com per tots aquells que han seguit el grup. Serà un concert emotiu, ple de sorpreses i sobretot, ple de música. Evidentment el concert serà gratuït, ja que volem i esperem poder retrobar-nos amb tot el nostre públic, des dels més veterans fins els seguidors més recents.

Ens veiem el 14 de maig.

Moltes gràcies, una abraçada i molta música!

Burman Flash”

TEXT : Ignasi Arauz

FOTO : Monica Chamorro

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: