Nena Daconte al Palau de la Música

Ahir a la nit, entre pluja i fred, la gent es va desplaçar fins al Palau de la música per a veure l’actuació de la Nena Daconte dins de la dotzena edició del Festival Mil·lenni. Un concert on ens venia a presentar el darrer treball discogràfic, ‘Una mosca en el cristal’ (Universal Music, 2010).

Va començar el concert dient “bona nit” en català, i seguidament va dir que li venia molt de gust tocar al palau, ja que era un dels llocs més màgics que té la ciutat comtal. Al llarg de l’hora i mitja escassa de concert va repassar els temes dels seus tres treballs discogràfics i va aprofitar per a fer una cançó en angles de moment inèdita, “I just call you girl”, així com una versió de la cançó “Tesoros” d’Antonio Vega.

Tot i estar una mica fred el públic, els moments més àlgids del concert van ser amb els seus grans èxits com “Idiota”, “En que estrella estará”, “No te invité a dormir” i per acabar amb “Tenia tanto que darte”.

Un concert un pèl curt i amb molts problemes de so, fins al punt que la gent va queixar-se i la Mai s’excusava que ella no podia fer res des de l’escenari. Fins i tot algú va decidir marxar.

Malgrat aquest problema tècnic, va ser un concert emocionant, un bon regal per acomiadar aquest 2010.

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

One response to “Nena Daconte al Palau de la Música

  • Anselmo ciudadano

    Discrepo una mica de la teva crítica …
    Comento: Els problemes tècnics van ser greus, no es pot consentir presentar-se i realitzar un concert en un lloc com el Palau amb la qualitat pèssima que van presentar, la paraula que millor defineix el tema és un “desastre”. No s’entenia ni tan sols el que comentava entre tema i tema, quan ho feia, perquè els lapsus de silenci també van ser evidents. Parlant de lapsus, tampoc comentes quan l’artista, es queda en blanc i no recorda la lletra dels seus hits. Sí, la gent es va queixar asseguda des de les seves cadires, aixecant-se i dirigint-se a la taula de so i altres, com jo … donant per conclòs el concert abans d’acabar i llançant-li un petó a l’artista amb un “adéu” mai ens tornarem a veure!
    Anselmo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: