El XII Festival Mil·lenni obre les portes

Demà comença una nova edició del Festival Mil·lenni a Barcelona, i amb aquesta ja en van dotze. Dotze anys portant bona música a la ciutat, grups i artistes de gran qualitat i reputació.

Si l’any passat parlàvem que l’estrella del cartella va ser en Kevin Costner, que ens va visitar un parell de dies omplint el Palau de la Música, aquest any n’hi ha uns quants que considerem caps de cartell. Divendres mateix, els encarregats d’obrir el festival són el Dúo Dinámico (foto), un duet format a Barcelona que ja arriba als 50 anys d’història. Un concert de record d’aquelles nits adolescents dels nostres pares o fins i tot les nostres. Degut a l’èxit de convocatòria, s’ha hagut de buscar una nova data per a un nou concert, el qual serà el 16 d’aquest mes també.

Altres perles que trobem en el cartell són Rosana, que repeteix per segon any consecutiu, aquest cop al Liceu. Dyango, Miguel Bosé, Esperanza Spadling, Adamo, Roger Hodgson (ex supertramp), la cantant Patti Smith entre d’altres.

És un festival que pensa amb tot tipus de gustos musicals, i a la vegada amb diferents públics. També aposta per grups més novells, o que tenen menys anys de carrera com Nena Daconte, Delafé y las flores azules, Bebe i els catalans Pastora.

El que tampoc podia fallar en el festival és la presència de música cantada en català. De grup catalans hi ha uns quants, ara, que cantin en català tenim la Beth i els Gossos, que oferiran un concert conjunt, i després als Raydibaum, la Lídia Pujol, Clara Andrés i l’Elena Gadel telonejat altres artistes.

Un any més, al desembre, comença un dels festivals de més renom de l’escena musical fet a Barcelona, el Palau de la Música es vesteix de gala i obre les portes a una gran desfilada d’artistes. Un festival que s’allarga fins a finals d’abril i que recull el bo i millor de tot el món.

TEXT :  Ignasi Arauz

FOTO : Internet

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: