Josep Thió al Dau

Diumenge passat, vam poder gaudir d’un concert exquisit. En Josep Thió va visitar El Dau de Mataró, per a oferir-nos un concert en acústic tot repassant les cançons dels seus treballs.

Després de molt de temps sense tocar i sabent poques coses d’ell, ha tornat a pujar en un escenari. Va aprofitar l’ocasió per a cantar nadales que ell mateix ha fet, en concret tres, amb l’excusa de la proximitat del Nadal.

Un concert dinàmic i divertit, amb la col·laboració del públic en algun dels buits de lletres que va fer en Josep. A més, va tenir temps per a poder parlar de la situació actual de la política, així com de les eleccions, confessant que encara no sap a qui votar. A més va fer una comparativa dels polítics catalans com si fossin figures del pessebre, dient que per exemple, el Montilla seria l’àngel que anuncia l’arribada del nou president. També es va enrecordar dels músics que l’han inspirat dedicant-los-hi la cançó “Dies freds, demàs calents”.

Finalment ens va oferir uns bisos amb 4 cançons entre les quals hi va tocar la nadala més coneguda que ha fet, “Quan somrius”. Durant el concert també va recuperar algun dels temes de Sopa de Cabra, els quals, juntament amb aquesta darrera cançó, van ser els més cantats.

Un concert molt pròxim, en clau molt íntima, ple de calor i llum, que en una nit freda és d’agrair. Un concert tan detallista, tan senzill però a la vegada tan gran, que sempre ve de gust escoltar. Una setmana que va acabar rodona, de la mà de’n Josep Thió.

TEXT i FOTO : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: