De festa a la Sala DF

Divendres passat, la sala DF de Conrellà del Llobregat es va omplir de bona música. Tres concerts en una mateixa nit que van fer passar una molt bona nit de divendres.

Per a començar la nit, a l’escenari va pujar en Miquel Abras per a presentar-nos el seu darrer treball, ‘Temps de zel’ (Musica Global, 2010), en format acústic. Però tot i ser en acústic, no vol dir que sigui un concert relaxat, al contrari, va ser un concert amb molta energia, la gent es va quedar sorpresa de la força que té en Miquel. I és que la seva veu va omplir la sala sencera, no li calia micro per a que la gent respongués!

Seguidament, van pujar a l’escenari els nois e Canet, els Filippo Landini que ens van revolucionar a tots amb les seves noves cançons. Un concert que van aprofitar per a repassar els temes dels seus dos treballs discogràfics, així com presentar, tal i com va dir en Carles Pujol, la veu del grup, una nova cançó inèdita, el “Viu-la”. Una broma que ajuda a presentar una de les cançons més conegudes de la banda.

I finalment, la nit la van tancar els ix!, amb el seu “L’ingenu és lliure” (Gat Records, 2010). Malauradament, la sala ja s’havia buidat una mica, i tota aquesta gent és va perdre un gran concert, un concert de gran qualitat. I és que el pop-indie que ens porten els de Cadaqués, és realment molt elegant. Una gran proposta per a tancar la nit!

Els mateixos concerts els podrem veure a la sala Clap de Mataró el proper 10 de desembre.

TEXT i FOTOS: Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

One response to “De festa a la Sala DF

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: