Brams a per les Amèriques!

Els Brams, impresentables i berguedans, tornaran a trepitjar terra americana. Des del darrer concert que van fer per la Patum de Berga, hem sabut poca cosa del grup, ja que actualment es troben immersos en la preparació del nou disc, que veurà la llum l’any vinent.

Els països que visitaran en aquesta mini-gira per Amèrica, del 15 de gener al 22 de gener, seran Veneçuela, Nicaràgua i Xile. Cinc concerts que de segur seran molt especials, en concret el de Managua, on qui sap si tornaran a trobar-se a la ‘nena de Nicaragua’.

Una gira que afirma que els Brams estan més vius que mai, i per a no deixar amb les ganes de concert a tots els catalans, tindrem l’oportunitat de veure la prèvia de la gira a Arbúcies, el proper 8 de gener.

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: