Vol directe al Palau

Ahir a la nit el Palau de la música va emprendre un vol molt especial! Un vol pilotat pels Pets i amb una tripulació excel·lent.

Un cop ja estàvem tots acomodats i embadalits pel concert que acabava d’oferir la Ivette Nadal, va aparèixer enmig de la foscor el Lluís Gavaldà amb la seva maleta per a marxar de viatge. “La vida és bonica” és la cançó que dóna començament als concerts d’aquesta gira on fan més teatre.

El Palau va vibrar i es va emocionar amb cada una de les cançons, a través d’aquest viatge lent, però enriquidor, on no es pot perdre cap detall. Un repàs dels seus darrers treballs discogràfics en clau més acústica i intima.

La gran proximitat del públic va fer que es convertís en un concert íntim, tot i estar a besar de gent. Un d’aquests gestos de proximitat va ser amb la cançó “Draps de cuina” on es posa a endreçar la casa ja que la tenen feta un nyap, tot per culpa de les presses i els nervis. Just en aquest moment va baixar de l’escenari i va començar a caminar per platea veient les cares de felicitat i d’emoció de la gent.

El moment més delicat del viatge sempre és l’aterratge, en aquest cas va ser apoteòsic, amb molta elegància i qualitat. I és que acompanyar-se d’un bon equip d’hostesses sempre va bé, i així de la mà del capità Gavaldà van explicar-nos que és “El que val la pena de veritat”.

Abans de que s’obrissin les portes per a poder desembarcar, van aprofitar per a fer-nos algunes cançons més per acabar tancant el concert amb el “Bona nit”, moment de comiat on va fer pujar a algunes persones del públic.

Un concert extraordinari, que va deixar a la gent sense paraules. La pròxima cita és a Manresa, ja que aquest divendres estaran a Castelló de la Plana però hi faran rock.

Entre el públic moltes cares conegudes, els pares d’en Lluís, els del David Muñoz ‘Gnaposs’, l’Annabel Gavaldà, la Marta Puig (Lyona), en Xavier Graset, i molta gent més que segurament no vem veure.

Ahir va ser una ocasió especial per a veure Els Pets, en una de les seves millors gires i en un lloc especial que en 25 anys de carrera no havien trepitjat mai.

Sempre és agradable volar amb Els Pets, t’assegures una nit màgica!

TEXT: Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: