Mai deixarem de somiar!

Divendres passat varem poder reviure un gran concert, els Fes-te fotre van tornar a pujar a l’escenari de nou! Un concert que va deixar a la gent sense paraules.

Després de 4 anys de parada, van decidir fer un altre concert per al seus seguidors. L’envelat de Calonge ple de gent coneguda, de gent feliç, de nervis i de bones vibracions. Una nit que s’obria per davant, curta però molt intensa.

La gent recordant aquella època de la seva vida, de quin va ser el primer i el darrer concert que van veure. Un nit nostàlgica, de fer memòria, de recuperar aquelles cançons que estaven guardades en un lloc especial dins nostre.

Tal i com va dir l’Albert Fort, és el primer concert que fan vestits normal, després de molt de temps. Emoció tant a dalt com a baix de l’escenari en escoltar cada un dels acords. I és que, tal i com ja hem dit, va ser un concert especial, que va comptar amb la presència d’en Narcís Palahí, que va venir expressament de Madrid per a poder tocar.

Amb les primeres notes del concert, la gent ja va saber que començaven amb “Com ho tens?”, tal i com si fos una pregunta que buscava una resposta assegurada, i és que aquella nit ho teniem perfecte per a gaudir de nou!

Agraïments repartits pel públic, per la seva perseverança durant anys, agraïments a la gent que va venir des de lluny per veure’ls, fins i tot des d’Anglaterra!  Una gran nit assegurada on les llàgrimes i els ulls plorosos no hi van faltar!

Amb un gran èxit de públic i un concert rodó, tots ens emportem un record molt gratificant de la nit! Tot i això cal agrair als Cargol Treu Farra per a organitzar aquesta 3a Festa de la Barretina i comptar amb els Fes-te Fotre, sense ells no hagués estat possible!

Un gran concert on van repassar les cançons més sonades, les més conegudes, així com alguna de fa molt de temps. Van aprofitar per a fer alguna versió, i finalment van tancar el concert tal i com l’havien començar, amb “Com ho tens?”. (Al final hi ha el setlist del concert)

Esperem que la nit de divendres la puguem reviure ben aviat!

*Setlist:

1. Com ho tens?

2. Sra. Pressa

3. No tinc solució

4. Maleta de pedres

5. Ja no juguen els nens

6. No se el teu nom

7. Despullats

8. Mals de cap

9. L’home qualsevol

10. Novembres, abrils i dimarts

11. La meva gent

12. T’estimo

13. Quan el cel es faci clar

14. T’enyoro

15. U16 girls Travis

16. Orgasmes i alcohol

17. Ridicul

18. Com ho tens?

TEXT: Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

3 responses to “Mai deixarem de somiar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: