Nuar al Voilà!

Dijous a la nit varem poder gaudir d’un concert en format acústic molt especial. Manresa sempre enamora, i podríem dir que és la capital dels bons concerts i de les bones sales. Ahir al Voilà van actuar el grup de Barcelona Nuar.

Un concert, tal i com hem dit en format acústic, on van repassar les cançons del seu primer treball discogràfic, ‘Respirar’ (Gorvijac, 2010), tot començant amb el single, “Cec sense tu”, que va desencadenar en un gran concert.

Un concert íntim, on la interacció amb el públic van transmetre molta proximitat i calor, que era d’agrair en una nit freda de novembre. La cançó que va fer cantar tota la sala va ser “L’últim vol”, una de les millors cançons que es poden trobar en aquest disc.

A part van aprofitar per a fer alguna que altra versió, i aprofitant que eren a Manresa, van versionar el “Corren” dels Gossos, que es va convertir en un dels moments àlgids de la nit.

Un cop acabat el concert, la gent encara animada, va continuar demanant més cançons i va ser llavors quan es van canviar les tornes, i l’Àlex Carballo va agafar les regnes del micròfon i la guitarra per a cantar-nos “Ayo Technology” de Milow.

Sempre ve de gust anar a locals petits a escoltar bona música, i ahir va ser una bona ocasió per a fer-ho!

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

2 responses to “Nuar al Voilà!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: