Els Pets fan més teatre

Dissabte passat Els Pets van fer una pre-estrena de la nova gira que enceten avui a la nit a Girona, un concert emmarcat dins del Temporada Alta i que també coincideix amb les Festes de Sant Narcís, en les quals van tancar gira l’any passat amb un gran concert multitudinari.

Ara fa quatre anys que els de Constantí van decidir deixar les distorsions i les versions més elèctriques de les cançons, per apropar-se més a una clau més tendre, més nostàlgica, més sentimental. Van encetar una gira de teatres que els va dur a voltar per tot Catalunya i fins i tot l’estranger. Una forma diferent de gaudir de la música, en un teatre queda tot més recollit i es poden sentir totes les sensacions que les cançons transmeten.

Per això, aquest any que fan 25 anys, han decidit reemprendre de nou la iniciativa, i ara Fan més teatre, una gira que els durà fins al Palau de la música el pròxim 16 de novembre, dins del festival de Bandautors.

L’essència de la gira continuarà essent, el seu darrer treball discogràfic, ‘Fràgil’ (Discmedi, 2010), que ha estat molt ben considerat per la crítica i del qual ja han fet una gira d’estiu de presentació. Tot i així continuaran fent una mirada enrere i recuperaran cançons dels seus darrers 4 discs, ‘Respira’ (Discmedi, 2001), ‘Agost’ (Discmedi, 2004) i ‘Com anar al cel i tornar’ (Discmedi, 2007).

Una experiència molt especial, la gent que ja va veure el concert a la Selva del camp va quedar encisada, avui és la cita de les comarques Gironine, avui els tindrem a l’Auditori de Girona.

Entreu, cordeu-vos el cinturó, tanqueu els ulls, i deixeu-vos portar per les seves cançons.

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: