Aire lliure a la Mirona

Dissabte passat, un dia ple de concerts per tot arreu, varem fer cap a la Mirona, on hi tocaven La Porta dels Somnis i els Filippo Landini.

Els primers en pujar a l’escenari van ser La Porta dels Somnis que venien a presentar-nos el seu nou treball discogràfic, ‘Aire lliure’ (Discmedi, 2010). Un concert curt, en forma acústic però amb un aire molt fresc, i és que és així, aquest nou disc que porten recent fet és un disc molt fresc, molt mediterrani, que et transporta directament a dies calorosos.

Segueixen la mateixa línia de sempre, que els ha marcat des del primer moment, cosa que els ha fet guanyar-se un lloc important dins del panorama musical. Amb aquest disc que dijous vinent presentaran oficialment a la Luz de Gas, continuen apostant per un pop alegre i fresc.

En el disc hi podem trobar la col·laboració increïble dels Lax’n’Busto a la cançó “Massa arriscat”, la qual van interpretar dissabte però sense l’ajuda dels del Vendrell. A part, també s’hi inclou en el disc “Aquí”, la cançó de la tardor d’aquest any de TV3.

Un concert molt proper, i és que la Virginia té un do, i és el de saber guanyar-se a la gent ràpidament. Va encisar a tots els que varem assistir a la Mirona.

El primer tastet d’aquest nou disc va ser realment bo, a veure com sona amb la banda complerta!

Per tancar la nit, va ser el torn dels nois de Canet, que porten gairebé un any presentant-nos les seves revolucions. Un concert com el que ja ens tenen acostumats, amb un directe molt potent, i amb el públic molt entregat.

El públic com sempre, continua demanant dues cançons que encara no han incorporat al repertori, “L’home del temps” i “Viatge oníric”. El concert com ja és habitual, va acabar amb gent del públic dalt de l’escenari cantant “Desembre”, just en un moment que ens hi estem aproximant i on el fred ja ens ha envoltat. Però tot i fer fred, ells sabem com transmetre calor amb les seves cançons.

El pròxim concert serà el 19 de novembre a la Sala DF a Cornellà amb el Miquel Abras i els ix!

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: