Musics amb nassos

15 grups de l’escena musical catalana s’uneixen per ajudar a l’ONG PALLAPUPAS, Pallassos d’hospital, a continuar omplint de somriures i il·lusió els hospitals de Catalunya. Un projecte solidari en el qual els grups es posen el nas vermell per mostrar la seva cara més sensible i humana amb un videoclip inèdit i en acústic.

Els Músics amb nassos són: Love of Lesbian, Delafé y las Flores Azules, Gossos, Mishima, Els Amics de les Arts, Sidonie, Sanjosex, Beth, Els Pets, La Brigada, Samitier, Gentle Music Men, Maika Makovski, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, i Carlos Cros.

Els clips s’aniran publicant setmanalment a través del canal Músics amb nassos al Youtube i al Facebook, i el projecte acabarà amb un inèdit “concert de nassos” a la emblemàtica sala Apolo de Barcelona el 23 de desembre

De moment ja hi ha dos vídeos publicats, el de Love of Lesbian i ahir va sortir el de La Brigada:

Love of Lesbian – “Un dia en el parque”

La Brigada – “Com fulles mortes”

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: