La Troba Kung-Fú amb Colombia

El passat dimecres 15 de setembre la Troba Kung-Fú va oferir un concert molt especial al Museu d’Història de Catalunya. Inclos dins dels actes de la jornada dedicada a Colombia, amb el lema: Colombia és mucho más!

Amb la terrassa del museu plena de gent, van oferir un concert en format acústic en una primera part, i seguidament es van aixecar de les cadires per a fer ballar a la gent amb els temes més coneguts de la banda de La Garriga.

Des del “Clavell morenet” fins a “Flor de primavera” van aconseguir que el públic, gran part del qual era colombià, passes una agradable estona a ritmes de rumba i amb unes vistes a Barcelona increïbles.

TEXT: Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: