Els racons d’en Kibo

El passat 12 de setembre, el cantant del barri del Poblenou Kibo, va oferir un concert especial dins del marc de les festes del barri. Alfred Tapacott, qui s’amaga rere el nom de Kibo va tenir l’oportunitat de nou de tocar a casa.

Un concert molt íntim, entre amics, però que va encisar a molta gent. El fet d’anar caminant al concert, un concert fet a casa, no té preu, i més si és de gran qualitat.

Ens va presentar el seu treball ‘racons’ (Musica Global, 2010), un disc ple de tendresa, de cançons d’amor, amb cançons que ens parlen de la covardia de la gent, de la nostàlgia, …. Moltes sensacions, cada cançó transmet el seu jo amagat  pels seus racons. Estats i sensacions de la vida quotidiana amb els quals ens hi podem sentir reflectits.

Un disc molt ben treballat, amb unes col·laboracions espectaculars com la de Santi Serratosa a la bateria i la de Natxo Tarrès, els dos de Gossos, a la cançó “Dorm”. Un disseny molt original que juntament amb les cançons ens demostren com és en Kibo, i tal com diu: “l’art és el reflex de l’ànima”.

La presentació oficial del disc la va fer al teatre de Can Felipa al Poblenou, i dimecres passat ens va poder seduir també en un concert a la sala Luz de Gas de Barcelona.

TEXT : Ignasi Arauz

Fotografía: Jordi Saragossa

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: