Lax’n’Busto a Sant Hilari

El passat dia 27 d’Agost els Lax’n’Busto portaven el seu Objectiu 2010 a la Festa Major de Sant Hilari Sacalm. El concert va començar puntual i amb energia, però aquesta va desaparèixer de l’escenari uns 20 minuts després, ja que certs problemes tècnics van fer que durant mitja hora el concert s’hagués de suspendre.

A la represa, com era de preveure, els ànims del públic i dels protagonistas s’havien refredat, però aquesta sensació va ser efímera i com sempre els del Vendrell ho van donar tot a dalt l’escenari i van fer que la gran quantitat de gent que omplia el poliesportiu disfrutés amb cada cançó, i entre aquestes, una especial i no gaire habitual als directes, “Les Nits del Liceu”, un detall per recordar que passa el temps, pero que les grans cançons segueixen están molt presents.

TEXT I FOTO : Quim Masferrer

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: