Porreres de festa

El 13 d’agost varem viatjar a la festa que hi havia organitzada a Porreres a Mallorca, un gran concert que es trobava amenaçat per la pluja.

La nit va començar amb els Anegats, un grup de l’illa que presentaven el seu darrer treball ‘Paraules’ (Blau, 2009). El públic entregadíssim amb tot el seguici de fans al peu del canó, van oferir un concert espectacular, segurament els mallorquins ja en deuen estar acostumats, però els del Principat, la única forma de veure’ls en directe és anant a Mallorca. A part, el grup tenia encara més força ja que aquella nit feien doblet, després se n’anaven cap a Campo, el poble del costat, a tocar de nou!

Seguidament, un dels plats forts de la nit, Els Pets, van tornar a Mallorca després de temps sense passar a fer-hi cap concert. Un dels grups esperats amb candeletes pels assistents, van oferir el repertori habitual presentant el seu darrer disc ‘Fràgil’ (Discmedi, 2010).

Els tercers en pujar a l’escenari, també vinguts amb avió des de Barcelona, els Lax’n’Busto, els quals feia menys temps que hi havia tocat a l’illa, però que tot i això van sortir davant d’un públic que tenia ganes de saltar i cantar a ritme dels seus grans temes.

Malauradament la pluja amenaçadora que amainava i tornava en forma de plugim, finalment va començar a caure amb força i el darrer en pujar a l’escenari, en Pep Suasi, l’excantant de Fora des Sembrat, va haver d’aturar el concert al cap de poca estona d’haver començat. Ens venia  a presentar el que serà el seu nou treball discogràfic amb una gira anomenada Sua-Circ. Tot i això va voler fer una última cançó tot recordant els ja dissolts Fora des Sembrat, i va cantar “Dia gris i trist”.

Una gran nit, i un gran cartell, una molt bona excusa per a agafar un avió o el vaixell i plantar-se a les illes de festa o de vacances.

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: