Palau de Plegamans de festa

Divendres passat, dins del marc de la Festa Major de Palau – Solità i Plegamans, la població va acollir dos grups que estan arrasant allà on van.

Ens referim a Els Pets i als Amics de les Arts, els quals ja hem tingut alguna altra oportunitat de vuere’ls tocant en un mateix escenari. Si és que quan dos grups congenien vagin on vagin és festa assegurada.

Els Pets van ser els que van donar tret de sortida a una nit de bona música, tot repassant el seu darrer treball discogràfic, ‘Fràgil’ (Discmedi, 2010). Amb el repertori que ja ens tenen acostumats, van fer aquest repàs tot recordant els seus temes més coneguts, des de l'”Agost” fins al “Jo vull ser rei”.

Un concert que va omplir la carpa de l’envelat tot fent ballar, saltar i cantar a la gent, sense parar, des del primer acord fins al darrer. I és que malgrat passin els anys, els de Constantí ens demostren que es mantenen en el seu lloc, no decepcionen mai a ningú amb el seu directe.

Seguidament, un grup més nou però de gran qualitat van assaltar l’escenari per a encandilar a la gent amb les seves lletres iròniques i simpàtiques. Els Amics de les Arts van decidir fer ballar a la gent i fer-los cantar cançons com “Jean-Luc” o “Tren transiberià”, unes cançons que formen part de tots ja.

Els moments més àlgids de la nit varen ser, com en tots els concerts, amb la cançó “Armengol” i els seus cors fet pel públic assistent, “Exercici 60”, el rap que t’examina del nivell C de català, i la història de a Marta i el Jordi amb el seu “Bed&Breakfast”

Una altra oportunitat que tindrem de veure els dos grups junts de nou serà el pròxim 11 de setembre al concert que es farà al Passeig Lluís Companys de Barcelona, el mític concert de l’Arc de Triomf.

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: