Els Pets al 39.3 Festival Internacional de Música de Cadaqués

Els Pets van ser els encarregats de tancar aquest festival de música tan especial. Un festival que se celebra cada any a la zona de S’Olivar de Sa Conca, un espai idíl·lic i de gran vellesa, amb una acústica i sonoritat espectaculars.

Un motiu especial per a participar en aquest festival és la celebració del seu 25è aniversari. Amb aquest motiu i per l’especialitat del lloc, van crear un repertori expressament per a l’ocasió. Un repertori modificat del que toquen habitualment, un concert més tranquil on la gent asseguda assaboria cada una de les cançons.

Ens van sorprendre amb versions de cançons que van recuperar de la seva gira de teatres així com alguna de nova que no havien fet encara tots junts en directes. Un “Soroll” exquisit que ja havíem pogut escoltar-lo en els concerts en solitari d’en Lluís Gavaldà.

També varem poder escoltar per primer cop en directe “Jo i ningú”, la única cançó del seu darrer treball discogràfic, ‘Fràgil’ (Discmedi, 2010), que no fan en directe.

Un concert que va ser difícil mantenir a la gent asseguda als seient i que va acabar amb tots de peu ballant i cantant les cançons. El concert va tenir moments tendres on el Lluís va dedicar alguna cançó a la seva parella que estava present al concert, tot explicant els seus estius a la mateixa població.

Un prèvia del que poder seran els nous concerts de teatre d’Els Pets que podrem veure durant la tardor? El que si que és cert que va ser un concert memorable.

I és que és cert que Cadaqués té un encant especial que enamora, i Els Pets van enamorar a tot el públic així com el públic va enamorar-los a ells.

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: