15 anys d’Acampada Jove

Enguany l’Acampada Jove ha celebrat el seu 15è aniversari amb un cartell de luxe. Els dies 15, 16 i 17 de juliol la població de Montblanc, va acollir per segon cop aquest festival organitzat per les JERC juntament amb Tercera Via. Un festival que ha passat per diversos poblacions, des dels seus inicis a Arbúcies, continuant per Sant Celoni per acabar a Montblanc.

Un any especial que s’havia de celebrar de forma especial, amb una programació plena de grups que han estat presents al llarg de tota la història del festival.

El primer dia del festival encapçalat pels Strombers (a la fotografia), La Pegatina, Kayo Malayo, Terratombats i Miquel del Roig, donava pas al FESTour d’enguany. La segona nit apuntava fort cap a una vesant més internacional amb Che Sudaka, Delinqüentes, Ojos de Brujo, però sempre tenint en compte grups d’aquí com els Pepet i Marieta. I finalment el darrer dia, era el dia dels grups més consagrats, començat amb Els Pets, que enguany també celebren el seu 25è aniversari, i seguint amb una sèrie de grups de ska com els Skatalà i els Dr. Calypso. Aquests dos darrers dies també van servir per a celebrar la festa Flaixbac.

Com a sorpresa de cartell va ser la presència de l’Elèctrica Dharma oferint un concert gratuït dins del poble. Va ser una forma d’homenatjar a aquesta banda que porta ja 30 anys dalt dels escenaris.

Una acampada molt especial, amb una gran quantitat de públic assistent que van passar tres dies en germanor, tot gaudint d’aquest festival político-musical ja consagrat en el nostre país.

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: