Poesia i música a l’Empordà

versos.cat organitza dos recitals de poesia, demà divendres i diumenge, que tindran lloc a Darnius i a Figueres. El de Darnius tindrà, com a fi de festa, una jam session amb música en directe i, a més, l’actuació de dos músics (Albert Cuevas i Sílvia Casamort) que acompanyaran dos poetes. Versos.cat és més que un bloc de poesia, és una plataforma de difusió, publicació i defensa de la poesia catalana actual. Es presenta als Premis Blocs Cataunya. Si us agrada la poesia, voteu-lo, que val la pensa: http://www.premisblocs.cat/bloc/23

Divendres 23 de juliol a les 20 hores a Darnius recitaran: Jest, Quim Ponsa, Àngel Custodi, Daniel Ruiz-Trillo, Quim Martínez… I diumenge 25 a juliol, a Figueres (plaça de les Patates) recitaran: Raimon Gil Sora, Carmen Moreno, Núria Niubó, Daniel Ruiz-Trillo, Quim Martínez…

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: