El dia de Gossos

El pasat dia 6 de maig, el grup manresa Gossos va presentar el seu ‘Dia 1’ (Musica Global, 2010) a la sala Razzmataz de Barcelona. Un concert molt multitudinari on van repasar els nous temes del disc, els quals eren corajats pel públic, així com els temes més coneguts de la seva, ja llarga, carrera discogràfica.

Un concert molt intens i elegant, amb una possada en escena espectacular. Una gira que els durà a recòrrer Catalunya durant tot l’estiu, avui mateix els podrem veure a Cassà de la Selva, dins del marc de la festa major.

Ens presenten un disc molt potent, un disc amb sonoritats noves, amb instruments nous. Un disc de començament, poder, d’una nova etapa, per això ens trobem en el “dia 1”, el punt de sortida, l’inici d’un cami, un cami llarg, que ens recòrre per 14 cançons, cadascuna amb una signatura diferent.

En aquest disc hi ha lletres dels cinc components del grup, cadascú aportant la seva pròpia visio, amb els sons característics del seu segell, però que guarden una estreta relació amb aquest dia 1. És el començament d’un nou moment de Gossos? això ja ho veurem amb el temps, però si que és cert que cadascú pot interpretar les cançons al seu aire, les pot robar i dur al seu terreny, i és el que pretenen els Gossos, que anem avançant com ells, com la Bonnie i en Clyde, anant robant, prenent nostres les cançons i que aquest “dia 1” sigui un bon moment.

TEXT: Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: