Flaixbac i la Diada de Sant Jordi

En motiu del quinzè aniversari de Ràdio Flaixbac, van organitzar una gran celebració. Durant tot el dia de Sant Jordi, al Palau Robert de Barcelona van ubicar l’escenari on van oferir la programació en directe, així mateix, a l’exterior del Palau, un altre escenari organitzat també per Encomana el català, van anar desfilant un llarg nombre de grups del panorama musical català. L’acte va estar conduit per Xavi Canalias, locutor de la ràdio.

El dia el va encetar la cantant Bikimel de Sabadell, oferint-nos un tast del seu primer treball, ‘Stat Jònic’ (Temps Record, 2010). Per l’escenari van desfilar els Vuit, Gossos presentant-nos el seu recentr ‘Dia 1’ (Musica Global, 2010), els aclamats Amics de les Arts, el ja reconegut Pep Sala, Red In, Miquel Abras amb el seu ‘Temps de zel’ (Musica Global, 2010), Filippo Landini, el cantautor Cesk Freixas, Lexu’s, Manu Guix, La porta dels somnis i finalment els Lax’n’Busto.

TEXT: Ignasi Arauz

 

 

 

 

 

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

One response to “Flaixbac i la Diada de Sant Jordi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: