Wantun a la [2]

Després de Setmana Santa ja han començat el torn de les festes majors i els festivals. Durant les vacances El Demà va assitir a la presentació del nou treball de Rauxa, ‘Dins d’una peixera’ (Musica Global, 2010), al bar la República de Sabadell el dia 1 d’abril. El dia següent vam estar per la Catalunya central al concert que va oferir el grup Espart al Vermell de Manresa i rematant el dia a Sant Llorenç de Morunys a un nou concert de la gira del vintè aniversari de Brams.

Un cop passats els dies de festa, El Demà va assistir al concert de presentació d”Animalia’ (Picap, 2010) dels Wantun a la sala [2] de l’Apolo, un concert ogranitzat pel TR3S C. Un grup nou que apunta molt fort, amb un directe molt fidel als seus principis, on van defensar els temes que s’inclouen en aquest treball discogràfic. Poder per qüestions de la sala, però des del meu punt de vista, el concert va ser un pèl fluix, on la veu lliscava sobre la música sense arrelar-s’hi gaire, i els “solos” de guitarra un tant fluixos. Un grup jove, ple de vitalitat, que pot donar molt de si, amb un directe que pot arribar a ser molt contundent i “canyero”, però que aquell dia no va ser del tot com hauria d’haver estat. Un públic entregadíssim que van fer que l’Apolo vibrés d’eufòria, cantant les cançons i fent algun que altre llançament d’objectes provocatius.

Un dia conflictiu per a possar un concert de presentació, just el dia després de tornar de vacances i a més jugant el Barça. Tot i això la sala es va omplir bastant, i la gent va poder gaudir del concert sense problema.

TEXT: Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

One response to “Wantun a la [2]

  • enigma

    Hola.
    Només dir que Wantun no és un grup novell, porten molts anys tocant!
    En la meva opinió el vocalista té una veu molt adient per poder cantar aquestes cançons.

    salutacions als Wantun, que són molt bons!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: