Tots amb Haití

Diumenge passat la sala Luz de Gas es va vestir de solidaritat amb el projecte Batecs d’esperança. Un projecte solidari amb la Fundació ‘Nusetros Pequeños Hermanos’ que recapta fons per a ajudar als damnificats pel terratremol d’Haití.

El preu de l’entrada era voluntari, un donatiu que anava directe per a la fundació, i totes les participacions i actuacions van ser de forma altruista. Per l’escenari van desfilar l’Esbart Sant Cugat, els Lax’n’Busto, la Porta dels Somnis amb la col·laboració de l’actriu Marta Solaz (Ventdelplà), la Monica Green i en Manu Guix, en Jofre Bardagí, els Filippo Landini i la Berta (Berlín). L’acte va ser presentat per l’actor Joan Pera i la Susanna Bergés. Hi van faltar la Georgina Latre i en Dani Flaco.

Un acte una mica caòtic ja que va anar tot bastant descontrolat. Els horaris van anar descontrolats i no es va respectar gaire el timing. L’acte havia d’acabar entrant a la matinada, però va acabar molt abans, ja que després a la sala hi tocava la Virginia Band, una part dels organitzadirs de l’acte solidari. Malgrat tot, el que importa és la intenció.

Dimarts vinent, la sala es tornarà a vestir de solidaritat i aquest cop amenitzada amb les actuacions de La Porta dels Somnis, Lexu’s, Bizarre i presentat per en Pep Plaza.

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

2 responses to “Tots amb Haití

 • David

  A tot arreu sempre trobem persones especialistes en veure les coses negatives, en aquest article tenim un clar exemple, mes perillós encara quan la persona (la qual no ha signat l´article) que escriu té en el seu poder mitjans informatius que li permeten escampar els seus comentaris com si fossin certs i corroborats.

  Jo vaig ser-hi present en aquest acte i només puc dir que tot va rutllar d´una forma brillant i si bé es cert que va anar una mica mes ràpid del previst, també es cert que la bona sintonía , l´absència d´algún tipus d´avaría amb els instruments i la excel-lent coordinació entre la organització i els artistes van permetre que no es perdès el temps i tot l´acte es pogues realitzar d´una forma continuada.

  Tot i això, i encara que dos artistes no van poguer finalment ser´hi presents a l´espectacle, l´acte va acabar passades les 12 de la nit.
  Potser la persona que escriu el comentari va oblidar canviar la hora del seu rellotge, fet que s´havia de cumplimentar la matinada anterior (amb aquell famós a les 2 serán les 3) hi va veure una hora errónia a la pantalla del seu rellotge… o simplement va marxar abans de la finalització.

  • uncopde

   La informació d’horaris i tot és cent per cent fiable, ja que la persona que hi va assistir tenia accès a la zona de camerinos, des d’on es va poder comprobar el petit descontrol que hi havia i l’alteració dels horaris.

   Els Lax’n’Busto, citats a les 21.30h, per a tocar a les 22.30h, van arribar i pujar directes a l’escenari. Els Filippo Landini que havien de tocar a les 24h, van tocar a les 23h. Així consecutivament. I tot l’acte havia d’acabar, oficialment a la 1.10h de la matinada.

   I per comprobar les hores només cal mirar les hores que queden enregistrades en els arxius de les fotos, i la darrera foto precissament de l’escaleta, feta al camerino mentre s’acavaba de muntar l’escenari per al concert de després (estona després de finalitzar l’acte), està marcada a aquesta hora (‏‎22:55:48) sense canviar l’hora en la camera de fotos.

   Per tant la informació és del tot corroborable i certa. L’acte va estar molt bé, una iniciativa molt ben pensada, però des de fora molta gent també va veure això.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: