El so dels Maivistos

Dissabte 27 el grup sabadellenc Maivistos van presentar el seu primer treball discogràfic, ‘So del no res’ (Temps Record, 2010), a l’Àgora de Sabadell. Un concert intim i amb un format i possada en escena molt especial, molt acurada. El grup, després de cinc anys de treballs i esforços ha vist realitzat el seu somni el qual el volen compartir, tal i com diuen en els agraïments, a tots aquells que han estat Maivistos alguna vegada, entre els quals la Vicky de Clascà, més coneguda com a Bikimel.

Un repàs a tots els temes del seu primer treball, un disc que ens recorda a aquells grups de pop rock en català dels inicis dels anys 90, així com les influències més actuals del pop internacional. Un disc on les cançons giren al voltant de les coses quotidianes, de les sensacions i de l’amor. “L’heroi” una de les cançons que més destaquen del disc, en un principi no hi tenia cabuda, però finalment, un parell de retocs van fer que fós una de les millors cançons. Altres cançons que cal destacar del disc són “Pocs anys” que parla de la solitud d’una persona que està sola; “Llarg viatge en tren” que ens parla del trencament de la rutina, de marxar lluny per a començar de nou; “El sintetitzador” una cançó molt canyera i contundent que critica la societat actual, que estem abduits per l’era consumista i de les marques, volent en molts casos aparentar el que no som. I finalment “Secrets” una altra cançó que destaca per sobre de les altres, amb una temàtica que parla de la desconfiança de dues persones. Tornades molt enganxoses, al pur estil de principis dels anys90, però amb un toc de qualitat que el fan més actual. Un grup que podriem qualificar, agossaradament potser, com els successors dels Tancat per defunció, dels quals guarden moltes similituds.

I precisament d’aquest grup sabadellenc ja dissolt van fer la versió de la cançó “Amor d’estiu”, segurament la més coneguda del grup. El concert va comptar amb la col·laboració especial del seu productor, en Jordi Armengol que va pujar a interpretar dos temes.

Aquest dijous actuaran a l’Hotel de Matadepera, dins del cicle de concerts Dijous a l’hotel.

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: