Els Premis Enderrock

Ahir a la nit es va celebrar a la sala Bikini de Barcelona la coneguda festa de l’entrega de premis de la revista Enderrock. Una nit plena de bons moments i molt bones actuacions.

Un any més, la sala plena, aquest cop, amb un control d’accès molt més acurat que no pas l’any passat. Molta gent famosa i coneguda, entre ells el Xavi Coral, la Lídia Heredia, el Jordi Díaz, el Ferran Torrent, el Marius Serra i una llarga llista de noms.

El grup més premiat varen ser Els Amics de les Arts amb tot el rebombori que han causat amb el seu darrer treball discogràfic, “Bed&Breakfast” (Nòmada 57), premis que es mereixen de bon grat. Però els que es mereixien més que ningú el premi, ni que fòs compartit, per la seva dedicació i originalitat, aquests són Anna Roig i l’ombre de ton chien. Un grup de Sant Sadurní d’Anoia que des de l’any passat ens ve presentant un directe molt a l’estil de la “chanson française”, una proposta molt arriscada però que fa que el públic respongui molt bé. L’Anna Roig, juntament amb la Lyona , van pujar a recollir el premi al millor video-clip per la cançó “Je t’aime”.

La festa es va amenitzar amb les actuacions musicals de The Pepper Pots, l’Anna Roig i l’ombre de ton chien que va cantar la cançó “Corro sota la pluja” amb en Cesk Freixas, Mazoni i les Mazoni (Helena Miquel i Bikimel), Gerard Quintana, Els Amics de les Arts i tancant la festa La Pegatina.

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: