Tornem a brindar per la vida

Cesk Freixas ha assolit un lloc molt respectable en el panorama musical, mantenint-se fidel als seus principis i a les seves crítiques socials. Continua lluitant, combatint, reivindicant i possant el seu granet de sorra per a fer realitat els seus ideals. Uns ideals que comparteix amb molta gent, ja que té un llarg seguici de noms, fet palpable amb la gran quantitat de gent que porta en cada concert, amb un auditori ple i amb la quantitat de còpies venudes dels seus tres discs.

Amb ‘La mà dels qui t’esperen’ (Temps Record, 2010) ha assolit tot allò qe s’havia anat plantejant al llarg de la seva carrera musical. Un disc de clara tendència pop però que l’essència no deixa de ser la d’un cantautor implicat per la causa que l’ha fet dur a cantar.

En aquest disc en Cesk ens parla de temes propers i sincers, d’històries quotidianes eivindicant el dret al respecte, aposta per la determinació personal i el treball col·lectiu parlant d ela vida en general. Ens parla de ser més forts, de tirar endevant, malgrat els mals moments, cal prendre’s un respir i continuar endevant, lluitant per al que un creu.

Cal destacar cançons com “Tornarem a brindar per la vida”, “Sembreu-me a la llibertat”, “Jeunet, tu i els trens que no hem perdut” i “La petita tambla del Poble Sec”.

El diseny del disc molt original, amb tinta tèrmica que fa que quan agafis la caràtula del disc la tea mà s’hi quedi plasmada, ja que en definitiva tots continuem esperant veure realitat els nostres ideals.

“‘La mà dels qui t’esperen’ és saber que si ens equivoquem, si no arribem a Gaeta, hi haurà algú, en algun lloc, per explicar-nos que a la vida, a vegades, cal fer una aturada, agafar un tros de pa, entaforar-hi el dit i posar-hi un tros de xocolata. És saber que, a prop dels dubtes, hi ha un espai per aprendre, com una biblioteca o una universitat, i tenir la certesa que compartir ens fa més forts, més lliures, més grans.”

Agraïment a Cesk Freixas

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: