Les nits de la Cúpula

Ja fa uns dies que la Rambla està tornant a reviure aquelles nits de destape, aquelles nits de cabarets, aquelles nits de gresca i disbauxa, aquelles nits on tot el que era pecat es transformava en luxúria.

Les nits de La Cúpula, inclosa dins de la programació de Rambleros, és l’obra que rememora l’antic teatre de la Cúpula Venus, un espai alternatiu i golfo situat a les Rambles de Barcelona. L’obra es representa a la carpa que s’ha instal·lat al final de tot de la Rambla, una carpa que recrea aquells anys de cabarets i de vedettes, els anys on el Paral·lel viva la seva màxima esplendor igual que tot el centre de la ciutat.

L’obra dirigida i presentada per un dels històrics d’aquell espai, l’Oriol Tramvia, pren un aire festiu, de poca roba i de provocació, on arribem a veure a un Oriol Tramvia completament transformat amb plataformes i lligacama.

Una obra amb poca roba, boes i molta provocació, sobretot això. Ens presenten diferents números musicals i literaris que van néixer a la Cúpula Venus i intenta, de la mà de joves intèrprets, ensenyar el que eren aquelles nits e la Cúpula, de copes i de converses d’ambigú.

És una molt bona proposta que no te desperdici, realment et transporta cap aquella època, et sents com una persona coibida per les mirades de la gent quan et veuen entrant en un local d’aquestes característiques.

Els intèrprets que trobem a l’obra són l’Anna Casas (la coneguda Ruïnosa del Club Super 3), la Carmela Poch, el Víctor Genestar, en Maties Sierra i el mateix Oriol Tramvia. Tots ells estan acompanyats per una sèrie de músics, la Carol Duran (violinista de la Carrau), Javier Garcia, Ramon Vague i Lluís Lucea.

Aquesta obra de teatre hi serà durant uns quants dies més, així si voleu anar a veure-la teniu els següents dies 16, 23 i 24 de març a les 21h. Podeu consultar més informació a www.rambleros.info

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: