La Peixatera de la parada núm. 24

Dins de la programació de Rambleros podem trobar moltes petites obres de teatre i espectacles d’una simplicitat extrema però que valen molt la pena. Un d’aquests casos és el de La Peixatera.
La peixatera de la parada núm. 24 de la Boqueria, la Mariona Casas interpretada per l’actriu Xus Estruch juntament amb la col·laboració especial de Jaume Bernet. Una peixatera preocupada per la situació del moment, en aquest cas per tot el que suposava la transició, el canvi cap a la democràcia, la nova constitució, etc… Una època on es cridava i reivindicava per la llibertat d’expressió, el NO a les nuclears, etc…
L’obra, tal i com si estiguessim en un àmbient familiar en plena Boqueria, defugint de l’actual parc temàtic en el que s’ha convertit per voler obrir les portes a la marabunta de turistes, ens acompanya a analitzar amb prespectiva aquella època, ja que hi ha molts elements que la fan actual com el simple fet de pagar amb euros.
Musclos, sardines, llobarros, seitons,  sonsos, etc… el que vulguis i més es pot trobar en la parada de la Mariona, fàcil de trobar pels seus crits de: “Barat i viu, xata!”. I és cert, peix fresc per donar i per vendre, amb algun que altre regal entre el públic com julivert, una rosa i fins i tot una bossa amb peix!
Una peixatera diferent, desvergonyida, sense pèls a la llengua que va ser seduida per l’ambient de la Cúpula Venus, pel seu ambient canalla i completament desenfadat.
Si teniu ganes d’entrar i gaudir d’una bona estona de mercat, només heu d’obrir la porta de la cúpula i deixar-vos seduir pels monòlegs d’aquest personatge tant entranyable. Encara restarà un parell de dies més obert, així que si en teniu ganes, demà 16 de març i dimarts vinent, 23 de març, a la carpa de la Rambla podreu veure La Peixatera. Per a més informació es pot visitar: http://www.rambleros.info/

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: