Fràgil, el nou disc d’Els Pets

Divendres passat, la banda de Constantí va fer oficial el nom del proper treball discogràfic que veurà la llum, en un principi, passat Setmana Santa. Un treball de 12 cançons sota el títol de ‘Fràgil’ (Discmedi, 2010), on els temes que tracten les cançons giren al voltant de la fragilitat de les coses i de l’autosuperació.

D’altra banda ja s’han possat a la venda les entrades del concert d’inici de gira, el qual tindrà lloc a Castelló d’Empúries juntament amb els The Gruixut’s, grup que ja havia fet de teloner d’Els Pets en algun concert de la Gira Com anar al cel i tornar.

Ja falta menys, però encara cal esperar una mica. Realment es fan de pregar, ens han deixat escoltar un troç de melodia d’una cançó, ara el títol del disc. Realment és un tresor molt ben guardat, amb molt secretisme darrere sempre!

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: