Els cinc anys de la Porta dels Somnis

Dilluns 1 de març va ser el torn de la Porta dels Somnis en passar per la Fnac a presentar el seu darrer treball, un disc recopilatori per a celebrar els cinquè aniversari de la banda, ‘5 anys’ (Gorvijac, 2009).

Un concert molt proper amb la gent, en format acústic, on moments previs de començar, ja es va poder veure el gest d’humanitat de la banda, de la seva bona relació amb els seus seguidors. Van fer retardar el cocnert ja que van firmar un disc que va dur la mare d’un noi que li agrada molt el grup però que viu fora, tot un gest d’humanitat, que moltes altres bandes haurien de prendre com a exemple.

Un concert on el públic va començar decidint les cançons que volien que toquèssin, dintre d’uns limits està clar. El grup tota l’estona fent broma, en Jaume Saltor i la Virginia fent un joc de contestacions entre ells, i involucrant el públic en tot moment. Aprenent com es pronúncia el nom de la botiga, que ve del francès, convidant a la gent a entrar i a seure’s per comoditat, etc…

El moment a destacar va ser la intervenció d’un home gran que va suggerir a la Virginia que cantés de peu per a que lluïs el seu cos just a la cançó de la “Ballarina” on suposadament en Jaume havia de ballar al mig del Fòrum de la Fnac.

Al final del concert va aprofitar per explicar que a finals d’aquest mes, concretament el dia 28 de març, es celebrarà un concert solidari a la sala Luz de Gas de Barcelona, on l’entrada és voluntària i tot el que es recapti anirà destinat a un projecte solidari que col·labora amb la millora de la qualitat de vida d’Haití. Un concert que comptarà amb la presència de grups com Filippo Landini, La Porta dels Somnis, Lucrecia, Moncia Green, Manu Guix, Lax’n’Busto, Dani Flaco i Jofre Bardagí entre d’altres.

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: