Plans per un diumenge a la tarda

Diumenge al capvespre, el cantant Gerard Quintana va tocar dins del festival Barnasants, al Teatre Joventut de l’Hospitalet del Llobregat.

Amb un escenari decorat de forma minimalista i el que augurava que seria un concert senzill i reposat, va girar la truita i va començar com si en plena festa major ens trovèssim, un grup de grallers i capgrossos van donar començament a gairebé dues hores de concert .

Un concert on en Gerard va anar repassant cançons dels seus quatre discos en solitari, fent un concert molt amé i dinàmic, amb un començament molt punyent amb la cançó “Barcelona ciutat”, una peça molt discotequera, potser el nou hit de les discoteques ??

Aquesta part més festiva i moguda va donar pas a un concert esquitxat per monòlegs on explicava el seu dia a dia. Per rematar i endolcir el concert, va interpretar alguna cançó de Sopa de Cabra, acabant el concert amb un ” Boig de la ciutat” fusionat amb la part discotequera de “Barcelona ciutat”. Un fi de festa de nou amb els grallers i el públic ballant, amb un somriure a la cara, al so de la música.

Un concert entretingut i del tot recomanable, i com va dir ell , “el millor pla per un diumenge a la tarda!”

Música, monòlegs i bon rotllo, que més volem?

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: