Manel Dopico i Junts

Dissabte 27 la Sala Rubik de Vilassar de Mar va oferir un concert del Manel Dopico, un concert molt potent, un pèl curt pel meu gust, i amb algun petit problema de so sense importància.

Va repassar temes del seu darrer treball ‘Ahora’ (Nat Team Media, 2009), començant amb un “Bender” molt potent”. També va aprofitar per recordar alguna cançó del seu disc de debut en solitari, ‘Escaparnos de este mundo’ (Nat Team Music, 2006)

El concert va servir també per a presentar el nou single del grup Junts, del qual en forma part com a baixista. Així va aprofitar l’avinentesa per a convidar a Joan Carles Barrios, Jonathan Argüelles i Jordi Catalán per a que pugessin a l’escenari a recuperar algun tema de la banda i fer la nova cançó, “No perdis l’esperança”. Van fer un parell de cançons sorprenent-nos, o més millor dit, emocionant-nos amb el “Tornar a nèixer” una cançó composada pel Manel Dopico. Un moment molt emotiu del concert, on els seguidors de la banda van poder reviure, per uns petits moments el que eren els concerts de Junts.

Realment la gent vol tronar a veure la banda junta de nou, tornar a gaudir, ni que sigui d’un concert! Quant de temps haurem d’esperar?

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: