Filippo Landini a la sala Vinil

Divendres passat el grup de Canet de Mar, Filippo Landini va oferir un concert de pre-estrena del disc a la sala Vinil d’Arenys de Munt. Van presentar els dotze temes del seu darrer treball discogràfic ‘Farem revolucions’ (Gorvijac, 2009).

Un concert per començar a rodar totes les novetats que incorporen, assajar els canvis de guitarra, llançar les bases, etc… I sobretot per veure la resposta del públic amb les noves cançons. Sincerament una resposta molt gratificant, ja que amb la sala plena a besar el grup es va sentir molt recolzat, i cada una de les notes de les noves cançons, cada una de les paraules de les lletres, anava impregnant a tothom.

La gent va quedar molt contenta del nou directe que presenten, encara que s’han de pulir alguns detalls.

Un concert amb familiars, amics i coneguts que anaven corejant alguns fragments de les noves cançons. Com a regal i per a que tothom poguès cantar, van interpretar el “Viu-la”, l’èxit més sonat de la banda, i la cançó “Bons moments”.

I per si l’ambient no era suficientment pròxim, van acabar amb la cançó que tanca el disc, “Desembre”, en format de final apoteòsic, on van voler involucrar al públic en el concert.

Si voleu veure com sonen en directe, on guanyen molt més que en el disc, si voleu desvetllar quins secrets amaguen les cançons i quin és aquest final apoteòsic, el proper concert serà el dia 16 de març a la Fnac de l’illa Diagonal i poteriorment, el 26 a Canet de Mar, on faràn la presentació oficial del disc.

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: