Wantun i el seu món d’animals

Un nom original, una música fresca i una tendència indie-pop. Això és el que podem trobar en aquest primer disc, Animalia (Picap, 2010), d’aquest nou grup, Wantun.

Els orignes del nom del grup cal bscar-los als inicis de la formació, quan encara eren univesitaris, solien menjat en un restaurant xinès  on el plat que tenien habitualment a la taula era el “wantun” fregit. D’aquella primera formació, els germans Francesc i Ricard Borrell són els únics que continuen. S’han presentat en diversos concursos musicals com l’Enganxa’t del 2008, el Sona9 del 2008 dels quals en van ser smifinalises, i finalment guanyadors del premi Carles Sabater a la millor cançó per “Spectiu” al 2008. Un dels grups més destacats del 2009 i amb una forta prespectiva de futur.

El disc amb una tendència molt Sidonie ens explica situacions i realitats sobre les persones, amb missatges clars i contundents. Ens fan reflexionar del que és la vida si no som nosaltres mateixos, que em de ser únics, exclusius, fugir de les imitacions i sobretot saber aprofitar tots els moments que ens presenta la vida. Ens retrata com som, com ens veiem en aquest món tan globalitzat. És una bona proposta per mirar-nos cap endins i veure com sóm realment i en el que ens convertim.

El disseny molt singular està fet per la Lyona (Marta Puig). Es tracta d’una visió simple d’aquest món slavatge on vivim i que els uns ens mengem als altres, sempre en guerra i lluita constant, sense saber possar pau. És molt minimalista però realment sorprenent, el qual convida gratament a escoltar el disc i descobrir aquests son nous i frescos d’un grup que realment promet i molt.

El primer single del disc és “Animalia” una cançó que està sonant per totes les ràdios amb molta força i que és una molt bona carta de presentació del grup.

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

One response to “Wantun i el seu món d’animals

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: