No hi ha problemes

Ahir al vespre al Shôko de Barcelona va tenir lloc la presentació oficical del tercer single del darrer disc dels Lexu’s i el videoclip produti per nerve*slows. La cançó “No hi ha problemes” inclossa en el treball ‘La vida perfecta’ (Picap, 2008).

Un acte presentat per Neus Gonzàlez i Xavi Canalias de Flaixbac que va constar de tres part. Primer es va presentar oficialment el tercer videoclip del disc. Un videoclip molt esperat per tothom ja que va comptar amb la participació de la Nausicaa Bonnín (Premi Festival Màlaga i Gaudí i nominada als Goya per “Tres dies amb família”, El cor de la ciutat), Claudia Costas (“La Riera” de TV3), Vicky Luengo (“Tags” de TV3 i “El Pacto” de Tele 5) i Bárbara Muñoz (“Hospital Central” de Tele5).

Tal i com si es tractés d’un esdeveniment de la televisió també hi havia altres actors d’aquestes sèries, i obviament no hi podien faltar els seguidors incondicionals del grup, vinguts des de ponent expressament. De les actrius només hi faltava la Nausicaa ja que esta trobava fora de la ciutat.

La segona part van presentar el making-of del video-clip, la part bruta del dia de rodatge al Teatre Municipal de Tàrrega, on es pot veure les actrius fent de gallina i ballant, un espectacle divertit.

I finalment no hi podia faltar la música en directe, els Lexu’s van pujar a l’escenari, després de molt de temps de nou els tres, en Carles, el Jordi i l’Albert van tornar a reunir-se. Però van oferir una petita interpretació en acúsic, només guitarra (Frank Montasell) i veu. Van fer “Cau”, “La vida és perfecta” i “No hi ha problemes”, amb la qual van fer aixecar de les cadires les actrius participants al video-clip.

Va servir com a petit tast del que és la nova gira que van començar fa escassos dies a Alacant, una gira en acústic que els durà pròximament per La Floresta i per Tàrrega.

Aquí teniu l’enllaç del video-clip: http://www.youtube.com/watch?v=LE-HqTloZiE&feature=player_embedded

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

One response to “No hi ha problemes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: