De Hollywood a Barcelona

Dijous a la nit el Palau de la Música va estirar la catifa vermella per a rebre a una gran estrella de Hollywood. American Flyers, Els Intocables, Field of Dreams, Bailando con Lobos, Robin Hood: principe de los ladrones, The bodyguard, The War, Waterworld, The Postman, 3000 Miles to Graceland, Open Range i The Guardian són algunes de les pel·lícules de la seva llarga llista.

Kevin Costner va oferir el primer de dos concerts dins del marc del festival Mil·lenni. Un concert d’una hora i mitja on va interpretar 15 cançons. En tot moment va estar acompanyat de la Modern West Band.

L’ambient que es respirava al Palau era de nervis, de ganes de poder veure a una estrella de Hollywood tan a prop, de coneixer la seva faceta musical.

Tot va començar a “lo gran”, molt cinefil tot plegat. Es va projectar un resum de les pel·lícules que ha protagonitzat, una pantalla gegant ens mostrava a un Kevin Costner actor que ha anat canviant al lalrg dels anys. Ens donava pas a poder contemplar a un Costner més granadet però ple de vitalitat i guardant sempre el seu atractiu. Si més no, el públic ho podia verificar, ja que la majoria eren dones, les quals algun que altre crit anaven fent.

Una música de pel·lícula i un joc de llums recordant a la cerimònia d’entrega dels Oscars, van conduir la mirada de la gent cap a la porta d’entrada a platea, des d’on en Costner va travesar tot el Palau fins l’escenari. Saludant cofoi d’estar a Barcelona i de veure un públic tant entregat, va poder regalar alguna encaixada de mà entre les seves seguidores que es trobaven a platea. Mai haguèssin imaginat que tindrien a un actor d’aquesta talla tant a prop, i segurament un dels seus ídols o un dels seus amors platònics.

El concert molt enèrgic va fer aixecar a la gent de les butaques va començar amb un “Bona nit Barcelona!”. Malgrat no tenir una gran veu ni un gran coneixement de guitarra, en Costner va defensar amb elegància les cançons i la seva possada en escena, pode hi jugava un paper molt imporant el fet que fos un actor famós.

Sense dubte,vem poder viure el que, m’atreveixo a afirmar ja, va ser i serà el concert d’aquest any.

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: