Grups solidaris


El dissabte 23 de gener va tenir lloc a Vic un macro concert per a una bona causa, recaptar fons suficients per a poder adquirir un vehícle adaptat per a l’Associació Sant Tomàs.

Van encetar la nit els alcoians Verdcel, seguits de Estúpida Erikah i Eskac i Mat. Un dels plats forts va arribar amb el pavelló bastant ple, Cesk Freixas va pujar sol a l’escenari i va despullar el seu darrer disc ‘La mà dels qui t’esperen’ (Temps Record, 2009), així com algun dels seus temes més populars. Una actuació curta, com tots els grups, però molt entregada al públic.

Seguidament, Hotel la paz, un altre dels grups important del cartell van seduir al public amb la seva proposta innovadora de música pop-rock combinada amb projeccions i base electrònica. Un altre plat fort de la nit va pujar a l’escenari amb molta força, els Strombers van oferir un concert bastant reduït comparat amb el que és habitual, però sense deixar de banda els seus grans èxits així com la versió de Loquillo “El Pagés”. Com sempre, fent ballar i engrescar a la gent.

I ja a la recta final, Bonobos ens van oferir el seu directe fresc i jove, ja que estem davant del grup més jove de la nit, un grup de la comarca amb una proposta que pot arribar lluny. I ja per acabar la nit, la traca final la van possar els Rosa Luxemburg ensenyant-nos com creamar una ciutat.

Una nit llarga i intensa però per una molt bona causa.

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

One response to “Grups solidaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: