Sóm els Brams, impresentables i Berguedans!

Roda de premsa de Brams a la Torna (22-10-2009) copia
Aquest migdia a la l’ateneu La Torna de la vila de Gràcia, ha tingut lloc la roda de premsa de la gira del 20è aniversari de Brams de la mà del seu cantant Francesc Ribera ‘Titot’ i del guitarrista David Rossell

Han presentat una gira que s’allargarà durant la primera meitat del 2010. “Hem volgut que els concerts estiguessin compensats a nivell territorial, la qual cosa ha suposat que haguem hagut de dir que no a alguns recitals” ha confessat el vocalista del grup. El motiu que els ha conduit a celebrar aquesta nova gira, i última, és el fet que tenien moltes ganes de fer un concert de Brams. Tot i això el suport de públic ha jugat a favor de la decisió. Així aprofiten el seu 20è aniversari per fer realitat aquest somni de molta gent, ja que bé ha dit el Titot, “això és possible, cosa que no ho és en els casos que he vist pel facebook, on gent demana que torni a fer concerts Antonio Machin”.

Un retorn puntual

En Titot ha dit que ara és el millor moment per a el retorn de Brams, deixant clar que no és un reinici de carrera, ja que es troben en plena forma i forts, “El fet que el grup celebri vint anys és una excusa com una altra, perquè d’aniversaris en pots celebrar cada any podriem celebrar els 25, els 30, els 40 o els 50 anys de la banda, però clar ja no estariem en les mateixes condicions. Per fer rock’n’rol no hauriem d’estar gaire decrèpits i ara ens veiem en forma. Al 2040, per celebrar els cinquanta anys del grup, ja farem un grup d’havaneres per tocar versions de Brams. Li direm El Monstre de la Baells”, és el que ha dit el Titot tot fent conya.

També han comentat que aquesta gira no es per a que vagin malament de peles, només és per matar el cuquet, ja que ha confessat que si volguessin guayar diners en lloc de fer la gira a partir de gener la farien en ple estiu, quan tots els circuits de concerts estan en ple rendiment. De fet ha comentat que el preu de les entrades es mantindran igual que els dels concerts de la darrera gira, al 2004.

Continuen fidels als seus principis i continuen apostant per aquells que ja havien treballat amb ells, la majoria de concerts han estat organitzats per entitats de defença de la terra, i han deixat de banda, en molts casos, les iniciatives privades i les sales.

Brams2010, la gira

Han plantejat una gira no molt extensa, de moment amb 14 concerts confirmats i uns quants encara pendents de fer-ho. Han confessat els membres del grup que serà una gira d’uns 20-22 concerts.

Una gira que tindrà inci a Palma de Mallorca el 30 de desembre dins del marc de la Diada de Mallorca i la Festa de l’Estandard, i possant puint i final a Berga el 5 de juny el dissabte de Patum. La gira continuarà voltant pel territori passant per Molins de Rei (30 de gener), Mont-roig del Camp (06 de febrer), Les Broges Blanques (20 de febrer), Verges (27 de febrer), Sant Joan de les Abadesses (06 de març), Barcelona a la Sala Apolo (13 de març), Vinyols i els Arc (20 de març), Sant Llorenç de Morunys (02 d’abril), Cardedeu (09 d’abril), Vilanova de Bellpuig (10 d’arbil dins de la festa de l’estelada), Manlleu (07 de maig) i Porqueres (15 de maig). Estan pendents encara de la confirmació de concerts, entre els quals n’hi ha pel País Valencià, un concerts que els hi fan especialment il·lusió.

La formació ha patit algun que altre canvi, l’únic membre (inclossos tècnics que seràn els mateixos) que no pot continuar per motius familiars i de feina és el baixista Albert Vila, actual baixista de Dijous Paella. El seu lloc l’ocuparà el baixista de Dept. Pere Borralleres.

Uns concerts que repassaran la gran majoria de cançons que van fer durant la útlima gira i recuperant d’altres que no havien tocat. Com ha dit el Rossell “estem recuperant altres cançons que feia molts anys que no tocavem. L’objectiu és que hi hagi temes de totes les èpoques i que sigui un concert canyero”

Així que ens toca esperar fins a finals d’any o principis del pròxim per tornar a veure la força i l’energia de Brams dalt de l’escenari en ple rendiment!

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: