“Imperfecta mujer, a los ojos de quien cariño?”

Imperfecta mujer
Ja fa uns dies que es va fer públic el darrer video-clip del cantant de l’Hospitalet Victor Naranjo, un video-clip amb to reivindicatiu, protesta i molt humà.

Imperfecta mujer és el títol de la cançó, una cançó que retrata la situació d’un nen que neix en un cos que no és el que ell vol viure, una situacio real que a molta gent li succeeix, i que per sort, ara mateix ja no és un tema tan tabú, tot i que continua portant una sèrie d’oposicions. Una cançó encabuda en el que serà el seu proper disc, que espera que surti a la llum aquest any, un disc que es titularà 1 humano +. Un disc on el Victor reivindica temes socials que afecten a tothom des d’una visió molt humana, des d’una visió realista. Vol reafirmar que és com tothom, que no és ningú especial en aquest món, que tothom té els mateixos drets.

La cançó en concret reflecteix això, que tothom té el dret de fer el que vulgui, de ser acceptat en aquest món globalitzat. Tothom és igual que tothom per molt imperfecte que siguis.

El video-clip protagonitzat per l’actriu activista Carla Antonelli retrata molt bé la situació dels transexuals, ens reflecteix l’evolució que pateix la vida del nen protagonista, d’una noia que està atrapada en el cos d’un noi, un noi que no li agrada el futbol, prefereix les nines, fins que finalment decideix cambiar i ser realment qui vol ser, una dona perfecte.

És una cançó que tracta amb molt de respecte el tema i amb uns actors i actrius de categoria.

Aquesta setmana passada es va presentar a Madrid i pròximament a Sevilla. Si voleu veure el video-clip i saber més informació al respecte visitieu : http://www.imperfectamujer.com

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: