Festes i bons concerts

Concert estelada

Amb la primavera comencen a arribar la majoria de festes plegades de bons concerts, dies que fan difícil l’elecció de saber a on anar per als més aficionats a la música.

Infinitat de pobles organitzen per al jovent concerts de diferents estils, des de reggae fins a pop, passant per ska i música d’orquestra per a fer animar a la gent en unes nits encara fredes.

La Mona Mour a Mollerussa, tota una institució per a la capital del Pla d’Urgell; el Primavera Pop dels 40 Principales al Palau Sant Jordi i la Festa del 3r aniversari del club de cultura TR3SC, amb els qual podriem dir que es guareix el forat deixat pel que va ser el ja desaparegut CAS (Catalunya Acció Sonora) dels anys anteriors; Concert S.O.S. Tibet; i multitud de festes majors de primavera, ja que cal recordar que després vindran les d’estiu, cosa que fa que sigui un no parar.

Si hem dit que el Mona Mour és tota una institució a Mollerussa, no cal oblidar-se d’una altra gran institució a ponent, una altra cita anual que és clau, el Concert de l’Estelada de Vilanova de Bellpuig, organitzat per l’ajuntament i el jovent del poble.

Aquest any han fet una aposta més forta i han volgut dividir en dos parts el macroconcert, una primera més íntima i càlida amb tres cantautors, El noi del cirerer, la Meritxell Gené i en Cesk Freixas. Tot seguit hi haurà un sopar popular i després es rependran els concerts, aquest cop amb un aire més festiu i amb ganes de bona música, de la mà d’en Belda i el conjunt Badabadoc, els bascos Betagarri i els extraterrestres aterrats de grunebalia, els Strombers, que s’encarregaran de possar fi a més de 10 hores de bona música, de música reivindicativa.

Així que una cita que no es pot perdre la gent és aquest dissabte a Vilanova de Bellpuig on una festa grosa espera.

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: